RECEPT: BANANENBROOD MET CHAI & PURE CHOCOLADE

bananenbroodjes met chocolade

Bananenbrood met chai & pure chocolade

Hoe cute zijn deze mini bananenbroodjes! & zo lekker met pure chocolade en de heerlijke Chai Masala van @bodhi_drinks ⤵️
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 45 minuten
Totale tijd 1 uur
Gang Gebak, Ontbijt, Tussendoortje

Ingrediënten
  

  • 5 bananen
  • 50 gram kokosolie
  • 85 gram maple syrup
  • 2 eieren
  • 3 el @bodhi_drinks Chai Masala
  • 100 gram pure chocolade drops
  • 2 tl vanille extract
  • 200 gram zelfrijzend bakmeel
  • Snufje zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet een bakvorm in voor 1 cake of de mini broodjes.
  • Smelt de kokosolie.
  • Mix 4 rijpe bananen met de eieren, kokosolie, maple syrup, vanille extract en chai kruiden.
  • Voeg het zout en het zelfrijzend bakmeel toe tot het precies opgenomen is.
  • Vouw de chocolade er voorzichtig doorheen.
  • Verdeel het beslag over de vormpjes of giet het in de vorm.
  • Snij de laatste banaan in plakjes en verdeel over de bovenkant van het deeg.
  • Schuif de vorm in de oven. Kies je voor kleine broodjes? Bak deze dan in 30 a 35 minuten goudbruin. Kies je voor 1 grote vorm? Bak het brood dan in 45 minuten gaar.
  • Laat het bananenbrood afkoelen en genieten maar !👩🏼‍🍳
Trefwoord bananenbrood, chocolade, gebak
Write a comment
Rating recept