Bananenbrood met chai & pure chocolade
Hoe cute zijn deze mini bananenbroodjes! & zo lekker met pure chocolade en de heerlijke Chai Masala van @bodhi_drinks ⤵️
Ingrediënten
- 5 bananen
- 50 gram kokosolie
- 85 gram maple syrup
- 2 eieren
- 3 el @bodhi_drinks Chai Masala
- 100 gram pure chocolade drops
- 2 tl vanille extract
- 200 gram zelfrijzend bakmeel
- Snufje zout
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet een bakvorm in voor 1 cake of de mini broodjes.
- Smelt de kokosolie.
- Mix 4 rijpe bananen met de eieren, kokosolie, maple syrup, vanille extract en chai kruiden.
- Voeg het zout en het zelfrijzend bakmeel toe tot het precies opgenomen is.
- Vouw de chocolade er voorzichtig doorheen.
- Verdeel het beslag over de vormpjes of giet het in de vorm.
- Snij de laatste banaan in plakjes en verdeel over de bovenkant van het deeg.
- Schuif de vorm in de oven. Kies je voor kleine broodjes? Bak deze dan in 30 a 35 minuten goudbruin. Kies je voor 1 grote vorm? Bak het brood dan in 45 minuten gaar.
- Laat het bananenbrood afkoelen en genieten maar !👩🏼🍳