RECEPT: BRUFETTA MET HONINGTOMAAT

Brufetta met honingtomaat

Liefde gaat door de maag, as they say. Van @looyekwekers ontving ik een heerlijk valentijnspakje met de lekkerste honingtomaatjes & daarmee maakt ik deze heerlijke liefdes brufetta hapjes! Ja ik kan spellen, je leest het goed, BRUFETTA! Een combi die @munchie.mies en ik in onze liefde voor bruchetta & feta maakten and I ❤️ it.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Borrelhapje
Keuken Grieks, Italiaans
Porties 2 personen

Equipment

  • 1 oven

Ingrediënten
  

  • wit brood
  • 2 takjes honingtomaten
  • 1/2 stuks rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • basilicum
  • 100 gram feta
  • olijfolie

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snipper de halve ui, snij de tomaatjes in kleine stukjes en snij de basilicum.
  • Steek hartjes uit de witte boterhamen met een vormpje en zet deze 5 a 10 minuten in de oven.
  • Meng de ui, tomaat en basilicum door elkaar. Voeg hier de knoflook, een scheut olijfolie en de feta bij.
  • Haal de broodjes uit de oven, beleg met het tomatenmengsel en tijd om samen te genieten.
Trefwoord borrel, bruchetta, brufetta, feta, knoflook, tomaar
Write a comment
Rating recept