Conchilioni met cherrytomaatsaus & burrata
In de volksmond ook wel genoemd: pasta rode saus. 🍅 Ik ga altijd heel goed op pasta’s waar de saus zo lekker in kruipt zoals bij deze conchiglioni.
Equipment
- 1 kookpan
- 1 hapjespan
Ingrediënten
- 250 gram conchiglioni
- 250 gram cherry tomaatjes
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 stuks sjalot
- 1 teentje knoflook
- 125 milliliter kookroom
- 1 stuks burrata
- Basilicum
- Chilipoeder
- Peper & zout
Instructies
- Snipper de sjalot en maak de knoflook schoon. Fruit deze aan in wat olijfolie.
- Voeg de cherrytomaatjes in hun geheel toe en wacht tot deze een beetje zacht worden.
- Voeg de kookroom toe met wat chilipoeder, peper & zout.
- Hou je van een gladde saus? Blend deze dan in een keukenmachine glad.
- Kook de pasta in gezouten water, giet af en roer hier de saus door.
- Schep je bordje op, verdeel hier de burrata over en maak af met wat verse basilicum.