RECEPT: FARFALLE MET SCHOTSE GEROOKTE ZALM & MIERIKSWORTELSAUS

pasta zalm

Farfalle met Schotse gerookte zalm & mierikswortelsaus

Ik ontving even terug een box vol heerijke authentiek Italiaanse pasta’s van @pastalamolisanabenelux. Wat deze pasta’s extra lekker maakt? Het oppervlak is ruwer dan van andere pasta’s, waardoor de saus beter aanhecht! En trust me, dat wil je met deze saus. 🤩⤵️
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 2 personen
calorieën 780 kcal

Equipment

  • 1 kookpan
  • 1 bakpan

Ingrediënten
  

  • 200 gram farfalle
  • 1 stuk rode ui
  • 100 gram Schotse gerookte zalm
  • 1 handje dille
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 200 gram creme fraiche
  • 1 eetlepel mierikswortelpasta
  • peper & zout

Instructies
 

  • Snij de ui in kwarten en dan in plakjes.
  • Kook de pasta in gezouten water. 
  • Fruit de ui aan en voeg de creme fraiche en een soeplepel kookvocht van de pasta toe.
  • Hak de dille grof en de zalm in stukjes.
  • Voeg de dille, kappertjes, mierikswortel & zalm bij de saus en draai het vuur laag.
  • Breng de saus op smaak met peper en zout en roer de pasta er door.
  • Top af met nog wat dille en eet smakelijk ! 
Trefwoord farfalle, pasta, zalm
Write a comment
Rating recept