Orecchiete in mascarpone tomatensaus met zeevruchten
Eigenlijk eten wij steeds minder vis/zeevruchten thuis. Maar als we het dan wel eten, dan genieten we er extra van! Zo ook met deze heerlijke pasta 🤩
Equipment
- 1 kookpan
- 1 hapjespan
Ingrediënten
- 200 gram orecchiette
- 300 gram zeevruchtenmix
- 500 gram gezeefde tomaten
- 1 stuks rode ui
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel mascarpone
- 1 stuks rode peper 🌶️
- Platte peterselie
- Parmezaanse kaas
- Peper & zout
Instructies
- Kook de pasta in gezouten water.
- Snipper de ui, snij de rode peper fijn en maak de knoflook schoon. Fruit deze even aan.
- Voeg de zeevruchtenmix toe en bak deze aan.
- Voeg de gezeefde tomaat en de mascarpone toe. Draai het vuur laag en laat zachtjes pruttelen.
- Giet de pasta af en voeg deze bij de saus.
- Hak de peterselie fijn. Schep een lekker bordje op, bestrooi met de peterselie & schaaf er wat parmezaan over.