
Pesto orzo met burrata
Een heerlijk groen bordje deze orzo met pesto, courgette, rucola & burrata 💚
Equipment
- 1 kookpan
- 1 bakpan
Ingrediënten
- 1 stuks courgette
- 250 gram orzo
- 1 stuks burrata
- 1 bakje verse pesto spread
- 1 stuks sjalot
- 1 teentje knoflook
- Rucola
- 15 gram basilicum
- 1 eetlepel citroensap
- Olijfolie
- Peper & zout
Instructies
- Kook de orzo in gezouten water in 10 minuten gaar.
- Snipper de sjalot, maak de knoflook schoon, snij de basilicum fijn en snij de courgette in dobbelsteentjes.
- Fruit de sjalot aan. Voeg de courgette en de knoflook toe en bak deze op hoog vuur aan.
- Giet de orzo af en besprenkel met wat olijolie. Roer hier de pesto spread en citroensap door heen.
- Voeg de orzo bij de courgette met de basilicum en breng op smaak met peper & zout.
- Verdeel een handje rucola over je bord, schep hier de orzo op en breek de burrata er over. Eet smakelijk !