Soft taco's met zalm in spicy zuur
Even terug ontving ik van @kroonophetwerk de sustainable box. 1 van de producten in de box is de appelazijn van @trompenrueb. Met deze mega lekkere azijn leg ik de zalm in met uitjes en rode peper voor een heerlijke taco vulling.
Equipment
- 1 bakpan
- 1 keukenmachine
Ingrediënten
- 1 verpakking maistortilla’s
- 250 gram zalm
- 50 milliliter appelazijn
- 1 stuks rode peper
- 1 stuks rode ui
- 1 stuks avocado
- granaatappelpitjes
- limoensap
- olijfolie
- peper & zout
Instructies
- Snij de ui in kwart ringen, de rode peper fijn en de zalm in dobbelsteentjes.
- Meng de zalm, rode ui en rode peper met de appelazijn en wat peper en zout. Laat dit 30 minuten marineren.
- Blend de avocado fijn met wat olijfolie, limoensap en peper en zout.
- Bak de maistortilla’s in een pan.
- Beleg de tortilla’s met wat avocadospread en zalm en maak af met wat granaatappelpitjes. Eet smakelijk!