RECEPT: SOFT TACO’S MET ZALM IN SPICY ZUUR

Soft taco's met zalm in spicy zuur

Even terug ontving ik van @kroonophetwerk de sustainable box. 1 van de producten in de box is de appelazijn van @trompenrueb. Met deze mega lekkere azijn leg ik de zalm in met uitjes en rode peper voor een heerlijke taco vulling.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Rusttijd 30 minuten
Totale tijd 45 minuten
Gang Bijgerecht, Borrelhapje, Hoofdgerecht
Keuken Mexicaans
Porties 2 personen

Equipment

  • 1 bakpan
  • 1 keukenmachine

Ingrediënten
  

  • 1 verpakking maistortilla’s
  • 250 gram zalm
  • 50 milliliter appelazijn
  • 1 stuks rode peper
  • 1 stuks rode ui
  • 1 stuks avocado
  • granaatappelpitjes
  • limoensap
  • olijfolie
  • peper & zout

Instructies
 

  • Snij de ui in kwart ringen, de rode peper fijn en de zalm in dobbelsteentjes.
  • Meng de zalm, rode ui en rode peper met de appelazijn en wat peper en zout. Laat dit 30 minuten marineren.
  • Blend de avocado fijn met wat olijfolie, limoensap en peper en zout. 
  • Bak de maistortilla’s in een pan. 
  • Beleg de tortilla’s met wat avocadospread en zalm en maak af met wat granaatappelpitjes. Eet smakelijk! 
Trefwoord pittig, taco, zalm
Write a comment
Rating recept