RECEPT: TAGLIATELLE MET PADDESTOELEN, SALIE & BURRATA

 

tagliatelle met paddestoelen, salie en burrata

Tagliatelle met paddestoelen, salie & burrata

Bijna al mijn favo ingrediënten in 1 receptje. 🤩 Een perfect gerechtje voor dit herfstachtige weer. ⤵️
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans

Ingrediënten
  

  • 250 gram verse tagliatelle
  • 250 gram kastagne champignons
  • 150 gram shii take
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bol burrata
  • 15 gram salie
  • 1 el crème fraish
  • Roomboter
  • Walnoten
  • Peper & zout
  • Zonnebloemolie

Instructies
 

  • Snij de paddestoelen in stukjes, de helft van de salie fijn en maak de knoflook schoon.
  • Smelt een stukje roomboter en bak hier de knoflook & salie in aan. Voeg na een minuutje de paddestoelen toe en wat peper en zout.
  • Als de champignons goudbruin zijn voeg je de creme fraish en een beetje water toe. Roer dit goed door en draai het vuur laag.
  • Kook de tagliatelle in gezouten water.
  • Verhit een laagje zonnebloemolie in een pan en frituur hier de overige salie in.
  • Giet de tagliatelle af en meng deze door de paddestoelen.
  • Schep een bordje op, verdeel de burrata & maak af met de gefrituurde salie en walnootjes. 👩🏼‍🍳
Trefwoord burrata, paddestoelen, pasta, salie, tagliatelle
Write a comment
Rating recept