Tagliatelle met paddestoelen, salie & burrata
Bijna al mijn favo ingrediënten in 1 receptje. 🤩 Een perfect gerechtje voor dit herfstachtige weer. ⤵️
Ingrediënten
- 250 gram verse tagliatelle
- 250 gram kastagne champignons
- 150 gram shii take
- 2 teentjes knoflook
- 1 bol burrata
- 15 gram salie
- 1 el crème fraish
- Roomboter
- Walnoten
- Peper & zout
- Zonnebloemolie
Instructies
- Snij de paddestoelen in stukjes, de helft van de salie fijn en maak de knoflook schoon.
- Smelt een stukje roomboter en bak hier de knoflook & salie in aan. Voeg na een minuutje de paddestoelen toe en wat peper en zout.
- Als de champignons goudbruin zijn voeg je de creme fraish en een beetje water toe. Roer dit goed door en draai het vuur laag.
- Kook de tagliatelle in gezouten water.
- Verhit een laagje zonnebloemolie in een pan en frituur hier de overige salie in.
- Giet de tagliatelle af en meng deze door de paddestoelen.
- Schep een bordje op, verdeel de burrata & maak af met de gefrituurde salie en walnootjes. 👩🏼🍳